Borsa de treball

Borsa de treballL’AMPA Joan Rebull ofereix un gran ventall d’extraescolars, servei d’acollida matinal i menjador per les quals disposa d’una unida, variada i experimentada plantilla de monitores en menjador i lleure.

Requerim crear una borsa de treball de monitors/es en lleure i menjador per possibles Es comunicarà la vostra acceptació o no a la borsa després de la tria de currículums, i les pertinents justificacions. Es demanaran referències.

   Avís de privacitat de l’ AMPA Joan Rebull pels candidats:

  Als efectes de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), AMPA Joan Rebull, li informa que tractarà les seves dades de caràcter personal, junt la seva fotografia (si vostè ens la proporciona), per les següents finalitats:

  • Per establir i mantenir una relació contractual amb vostè.

  • Per valorar la seva vàlua en un lloc de treball o tasca, així com notificar-li l’oportunitat d’ocupació.

  • Per processos d’avaluació i selecció.

  • Per procedir a la gestió i la defensa davant possibles demanades i accions legals, complir ordres judicials i altres obligacions legals o requisits reglamentaris; i per a complir les obligacions imposades per la llei derivada de les anteriors finalitats.

  Així mateix, els informem dels seus drets a exercir els drets de rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, per correu a l’adreça AMPA Joan Rebull, Avda. Onze de Setembre 10, 43203, Reus (TARRAGONA), en els termes establerts en la LOPD.
  Mitjançant l’acceptació d’aquesta clàusula, s’entendrà que declara la exactitud i veracitat de les dades de caràcter personal que ens proporciona i que consent al tractament de les seves dades en la forma abans descrita.