23.1 C
Reus
Dissabte, 13 juliol, 2024

El carnet de socis ja és aquí!

Des de l’AMPA hem portat a terme una nova iniciativa que es beneficiosa per tots, tant per als socis de l’AMPA com per als establiments i comerços. Per aquest motiu hem arribat a uns convenis de col·laboració amb diferents comerços de Reus i del Camp de Tarragona, que ens permetra obtenir diferents avantatges i descomptes exclusius en diferents establiments i botigues: papereries, llibreries, oci, perruqueries, estètica, roba escolar,entre d’altres.

 

 

El carnet de socis, s’ha de demanar a les oficines de l’AMPA, i té un cost d’1€ la primera targeta, i si es vol, o en cas d’extraviament, 3€ la segona targeta.

La duració del carnet és fins l’inici del següent curs, on s’haurà de renovar si s’esta interessat.

Com hem dit anteriorment, durant el curs, hi ha a disposició dels socis 2 targetes, que es poden sol·licitar al mateix moment, o en cas de pèrdua.
El cost de la segona targeta és de 3€.

Després de veure els avantatges vigents a la nostra web, anem a l’establiment que estem interessats, i a l’hora de pagar, ens identificarem amb el Carnet de Socis de l’AMPA Joan Rebull, així com amb el nostre DNI.

Aquesta iniciativa està oberta a tots els establiments, comerços i botigues que es vulguin afegir. En cas d’estar interessats en col·laborar, poden fer-ho mitjançant el nostre formulari web o amb un mail a carnet@ampajoanrebull.cat, on els respondrem el més aviat possible.

Els avantatges dependràn dels establiments que hi col·laborin, i poden anar variant, tant els avantatges com la vigència en el temps. Per aquest motiu, recomanem  consultar la nostra web a l’apartat Avantatges Carnet, ja que s’anirà actualitzant a mesura que hi hagin canvis.