Llibres i material escolar curs 2023-2024

1770

Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir del proper dia 22 de juny, ja està obert el termini per fer la comanda de llibres i material escolar del curs 2023-2024.

IMPORTANT: Aquest any, l’AMPA s’ha adherit com establiment per tal de bescanviar els vals d’ajut que atorga la Generalitat de Catalunya per valor de 100€ als alumnes de primària per la compra de llibres i material escolar.
Teniu tota la informació en aquest enllaç: https://valescolar.cat/ajuda-alumnes
Aquests vals se us abonaran al mes d’octubre i s’hauran de presentar a l’oficina de l’Ampa durant el mes de setembre.

Si esteu interessats ja podeu fer la reserva dels llibres i material del vostre fill/a a l’AMPA a través del formulari Google. Per poder fer la comanda trieu el lot sencer o els llibres que us interessin de la llista. Us passem els corresponents enllaços:

LLIBRES i MATERIAL 1R: https://forms.gle/3W5gzyBYDVCvmi9d6

LLIBRES i MATERIAL 2N: https://forms.gle/MMS9YR5hY9M3pbAGA

LLIBRES i MATERIAL 3R:  https://forms.gle/6DpM1bpDsGeXZ9FF7

LLIBRES i MATERIAL 4T: https://forms.gle/ZYwDv9L6yGZBJEM38

LLIBRES i MATERIAL 5È:  https://forms.gle/tWP1LjrhpA9FWTNy6

LLIBRES i MATERIAL 6È:  https://forms.gle/GhDUqm4tcpCvyUdM7

o podeu fer-ho a través de la nostra web www.ampajoanrebull.cat

El material escolar que es pot adquirir a l’AMPA per 50€ de 1r a 6è és:

1R: carpeta classificadora escola Joan Rebull, agenda escola Joan Rebull, folis, llibretes, enquadernadors, fulls de colors, pegament, ceres, cartolines, làmines, temperes, pinzells i altre material de plàstica, fotocòpies, la celebració de les diferents festes populars: castanyada, carnaval, setmana cultural. Material manipulatiu matemàtiques.

2N a 6è: carpeta classificadora escola Joan Rebull, agenda escola Joan Rebull, folis, llibretes, enquadernadors, fulls de colors, pegament, ceres, cartolines, làmines, temperes, pinzells i altre material de plàstica, fotocòpies, la celebració de les diferents festes populars: castanyada, carnaval, setmana cultural.

Recordar-vos que cal ser soci de l’AMPA i que és indispensable abonar la quota de 35€ per família que se us passarà per rebut bancari el dia 20 de juliol 

Cal enviar la inscripció de soci per e-mail a inscripcions@ampajoanrebull.cat si encara no ho heu fet i de manera excepcional, qui no pugui fer la comanda pot venir a l’oficina de l’Ampa o trucar al 977 33 20 10.

Termini comanda: 7 de juliol.

El pagament dels llibres, material escolar i la quota de soci es realitzarà mitjançant domiciliació al vostre compte bancari habitual el dia 20/07/2023 i al mes d’octubre se us abonaran els vals corresponents presentats.

Si teniu algun dubte us podeu adreçar a l’oficina de l’AMPA i us atendrem dins del nostre horari de 8:30h a 14:00h fins el 31 juliol.