Urnes solidàries

641

El diumenge dia 20 de Desembre, es celebrarà la MARATÓ de TV3 on es recaptaran diners per la investigació de la COVID-19 i des de l’AMPA del Joan Rebull hi hem volgut participar també enguany, d’una forma adaptada a les circumstancies de la pandèmia, és per això que hem creat les urnes solidàries.

Què són les urnes solidàries?

  • Són unes bústies caracteritzades per la Marató 2020 on s’hi podran dipositar donatius.

Què hi posarem a dintre de les urnes?

  • Dins les urnes dipositarem els sobres que, prèviament hauran facilitat els/les mestres als nens/es, amb la nostra aportació econòmica a la Marató en efectiu i també, i no menys important, un escrit o un dibuix on els nens/es expressin el que vulguin en relació a la COVID-19 i que hauran treballat a classe.

Quan estaran disponibles les urnes?

  • Del dia 14 al 18 de desembre, a les portes d’accés a l’escola hi trobarem les urnes a les hores d’entrades a l’escola (9:00 i 15:00).

Com hi dipositem el donatiu?

  • Els nens i les nenes hauran de portar fins a la urna la carta que contindrà el donatiu en el moment d’entrar o sortir de l’escola.

Què es farà amb el contingut de les cartes?

  • Els diners s’ingressaran íntegrament a la Marató de TV3 i amb els dibuixos i escrits dels nens i les nenes es farà un mural que exposarem i al qual li farem una foto que farem arribar a TV3

Participa-hi!