Una ajuda per al meu fill/a

607

Tenir un bon inici de curs és molt important, tot i que la major dificultat es presenta a l’hora de mantenir aquesta motivació i els hàbits d’estudi al llarg de tot el curs.

 

A Desperta’t, centre de coaching educatiu, tenim un programa,“L’Aula Edu-Coaching”, on acompanyem als nens/es i adolescents durant aquest camí, apropant-los-hi les eines necessàries i ajudant-los a superar les dificultats.

 

Fixa’t en els testimonis de l’Àlex i el Norbert:

 

“Em vaig apuntar a l’aula Edu-Coaching perquè tenia una mala conducta a casa, sobretot amb el meu germà, a més les notes del segon trimestre m’havien anat molt malament. Venint aquí he après eines que m’ajuden a comportar-me millor a casa, no barallar-me tant amb el meu germà. A més he après tècniques i mètodes d’estudi que m’ajuden en el dia a dia, i a motivar-me. “ Àlex, 12 anys.

 

“A l’Aula Edu-coaching de Desperta’t cerquem maneres d’estudiar que ens puguin anar bé i pensem en motivacions, “Objectius”, per als que volem aprendre. A part d’això ens ajuden a trobar la manera de com fer els deures i ens expliquen el que no entenem. Sempre hi ha benestar a l’aula, i quan hi ha algun conflicte ens ajuden a solucionar-ho pacíficament. Jo recomanaria venir si estàs portant un mal trimestre o una mala temporada. Jo he aconseguit millorar el meu comportament i he millorat les notes respecte a el segon trimestre”. Norbert, 13 anys.

 

T’agradaria que el teu fill/a obtingués els mateixos beneficis?

 

En el següent link tens més informació:

 

http://despertat.com/aula-educoaching/