Reunions Activitats Extraescolars 2016-17

704

Benvolguts mares i pares,

Us informem de les properes reunions que es duran a terme al llarg de la setmana del 19 de setembre. La intenció és que siguin breus, però alhora serveixin per aclarir dubtes de les activitats que realitzarem aquest curs 2016-17.

(*) NOTA IMPORTANT: LA REUNIÓ DE NATACIÓ I GIMNÀSTICA RÍTMICA ESTÀ PENDENT DE CONFIRMAR PER LA SETMANA DEL 26 DE SETEMBRE.

Es demana la vostra assistència i recordem certs punts de la normativa d’activitats extraescolars per no reiterar-ho en cada reunió.

  • Per desenvolupar qualsevol servei que ofereix l’AMPA, cal estar al corrent de pagament de tots els rebuts, tant del curs vigent com els anteriors. I per inscriure’s a l’activitat extraescolar s’ha d’haver abonat la quota de soci de l’AMPA 25€.
  • Les activitats extraescolars començaran el 12 de setembre de 2016 i finalitzaran el 31 de maig del 2017. Les inscripcions realitzades després del 9 de setembre, iniciaran l’activitat extraescolar a l’octubre, pel bon funcionament de les activitats.
  • Es cobraran 40€ en concepte d’inscripció a cada activitat, que corresponen a un descompte de 5€ per cada mensualitat. Aquesta quantitat no es retornarà si s’esborra de l’activitat. En cas de canviar d’activitat es tornaran a pagar 40€ per la nova activitat. Es cobrarà la quota establerta en el quadre de preus durant 8 mesos. El mes de setembre es cobrarà el 50% de la quota de la mensualitat.
  • Pel bon funcionament i control de les activitats, s’ha de comunicar a l’AMPA si un alumne no assistirà a l’activitat extraescolar.
  • S’ha de ser puntual a l’hora de recollir els nens/es. En cas que reiteradament s’arribi tard, es pot excloure a l’alumne de l’activitat i/o aplicar el procediment municipal.
  • Si la conducta del nen/a no és l’adequada, la Junta pot prendre com a mesura disciplinària  l’exclusió temporal o definitiva del nen/a de l’activitat.

No dubteu en col·laborar en qualsevol de les accions que es duen a terme des de l’AMPA, cada fet compta i entre tots FEM ESCOLA!