VIII Caminada Solidària

845
Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest any l’AMPA del Joan Rebull torna a participar en la VIII CAMINADA SOLIDÀRIA per col·laborar amb la MARATÓ TV3 2019 que aquest any està dedicada a les malalties minòritaries i que es durà a terme el dia 15 de desembre de 2019.

A partir d’avui, dia 2 de desembre ja es podran comprar els tiquets per un import de 2€ a l’oficina de l’Ampa.
Animeu-vos i participeu per la Marató!
Per les noves famílies a l’Escola i les famílies de P3 explicar-vos que és un dia diferent, es realitza una caminada accessible per totes les edats amb dos recorreguts diferents a la Boca de la Mina i es torna a l’Escola per acabar amb una xocolatada amenitzada amb música, cercavila i amb  sortejos de regals que ens han facilitat diversos sponsors i més activitats lúdiques per nens/es, ja us farem arribar més endavant la programació detallada.
La recaptació es destinarà íntegrament a la Marató.
I per portar a terme tot plegat necessitem un llistat de pares i mares que ens ajudin a fer-ho possible, ja sigui per posar tanques, per senyalitzar el camí, per guiar a les famílies durant el trajecte, per repartir coca amb xocolata, per fer els sortejos, etc. Sense vosaltres no podem fer res!
Confiem amb vosaltres i esperem que sortin voluntaris per tal que això tiri endavant. Us necessitem!!
Qui vulgui col·laborar pot enviar un correu a : administracio@ampajoanrebull.cat
Estem segur que entre totes les famílies ho aconseguirem i passarem un bon matí gaudint de l’entorn escolar i amb una finalitat molt bonica.
Vinga animeu-vos!

Als següents enllaços hi trobareu el díptic informatiu i els dos recorreguts de la caminada.

Díptic informatiu.

Veure recorreguts.