Qüestionari servei de menjador 2020/2021

862

Benvolgudes famílies, després de més d’un any amb la situació provocada per la Covid-19 que ha fet que tots, tant grans com petits s’hagin adaptat el millor possible; s’ha de tornar a la normalitat i com sempre, volem saber la valoració que en feu del servei de menjador, tant alumnes com pares i mares.

Però primerament, des de la Junta us volem informar del canvi de càtering que es va produir després de la tornada de les vacances de Nadal; potser va semblar una mica precipitat, però portàvem dos cursos escolars que, amb l’empresa de càtering anterior teníem diverses incidències que durant aquest temps es van intentar resoldre sense èxit (puntualitat en el servei, falta de menjar sobretot en el segon torn, ús repetitiu de tècniques culinàries-fregits, falta de maduració de la fruita, i altres aspectes que el programa de Revisió de menús escolars de la Generalitat revisa).

Per aquest motiu, es va decidir fer el canvi de càtering a mitjans de curs i després d’una selecció de diferents empreses hem apostat per l’empresa ÀGORA perquè dóna serveis a molts centres escolars de Reus i a província, tenen la cuina que ens ofereix el servei a Reus, en concret les instal·lacions del Pare Manyanet i els seus menús són revisats per la Generalitat, per tant, hem millorat en el servei i en la qualitat i en uns menús més saludables.

I per seguir millorant, us agrairíem que omplíssiu aquest petit i anònim qüestionari. Consta d’unes poques preguntes, molt ràpides de respondre, que no us portaran més de 2 minuts.

La vostra opinió és important!