Marató de donació de sang

709
Donació de sang

La ciutat de Reus acull, un any més, la Marató de donació de sang, serà el proper dijous 26 d’octubre de 2017, es podrà donar sang al Teatre Fortuny, de 9 a 21h. Gràcies a la implicació de tota la ciutat, cada any aconseguim que la jornada sigui un èxit amb més de 1.000 donants.

És per això que des de l’organització de la Marató el Banc de Sang i Teixits junt amb la l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp i l’Ajuntament de Reus, us volem animar un any més a participar a la Marató perquè continuï essent un acte referent al nostre país.

Enguany no només es podrà donar sang sinó que també hi haurà la possibilitat de donar plasma, però caldrà reservar hora abans. La donació de plasma és més llarga que la de sang i tot i que els requeriments són els mateixos, es fa obligada la cita prèvia.

Us agrairem molt tota la col·laboració que hi pugueu aportar. La vostra aportació, així com la de la resta d’entitats socials, ha convertit la campanya en una festa social cada any més concorreguda. Estem segurs que aquesta Marató ens ajudarà a recuperar l’estoc de sang que necessiten els pacients dels hospitals de Catalunya.

Volem que la Marató d’aquest any, sigui una festa per a tots els ciutadans, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals i un refrigeri especial, etc. Si us hi animeu, podeu participar-hi amb alguna activitat, actuació, espectacle…, hi esteu tots convidats.

Recomanem als donants que reservin l’hora per venir a donar a través de la web www.donarsang.gencat.cat/reserva, per tal de millorar l’organització.

Per donar sang cal ser major d’edat, pesar 50 quilos o més i, no cal estar en dejú. En cas de ser dona, no estar embarassada.