Marató de donació de sang

718

Benvolgut/da,

Reus acull la 12a Marató de donació de sang.

Cada any aconseguim xifres més importants a la ciutat, és per aquest motiu que Reus ha esdevingut una de les ciutats de referència al capdavant de la donació de sang a Catalunya.
Sota l’eslogan “La Sort de donar sang!”, esperem continuar posicionant el municipi al capdavant de la donació de sang. La Marató tindra lloc dijous 27 d’octubre de 2016, al Teatre Fortuny, de 9 a 21h.

Tornarem a posar el màxim de facilitats i viurem la Marató en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals, espai infantil, un refrigeri especial, etc.
Per tal d’evitar aglomeracions i facilitar l’organització, es podra fer reserva prèvia d’hora per venir a donar sang a través de l’espai web www.donarsang.gencat.cat.

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla rapida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.
El Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Reus i l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp, us fem arribar aquesta carta per animar-vos a participar, ja sigui donant sang, fent difusió a tots els vostres amics i familiars o proposant alguna activitat i/o sorteig. El vostre suport és molt important per aconseguir l’èxit de participació que entre tots busquem

Si necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a Josep Ma Planella al telefon 93 805 00 68 o a mgili@bst.cat.