Marató 2023: XI Caminada Solidària

256
Caminada Solidària 2023

Us informem que aquest any l’AMPA del Joan Rebull torna a participar en la XI CAMINADA SOLIDÀRIA per col·laborar amb la MARATÓ TV3 2023 que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva i que es durà a terme el dia 17 de desembre de 2023.

Ja es poden comprar els tiquets per un import de 3,00€ a l’oficina de l’Ampa, en horari de 9h a 9:30h i de 15h a 15h:30h.

Animeu-vos i participeu per la Marató!!

Per les noves famílies a l’Escola i les famílies de I3 explicar-vos que és un dia diferent, es realitza una caminada accessible per totes les edats amb dos recorreguts diferents a la Boca de la Mina, un de llarg i un de curt i es torna a l’Escola per acabar amb un esmorzar amenitzat amb música i sortejos de regals que ens han facilitat diverses empreses que han volgut col·laborar amb nosaltres i més activitats lúdiques per a nens/es.

Reus Samba amb la seva música ens donarà el tret de sortida de la caminada i a l’arribada amenitzaran la festa la somera i la geganta Arlet de la colla gegantera Els Alegres i el Pere i la Lloba de Reus. I amb Alishow hi haurà pintacares.

La recaptació es destinarà íntegrament a la Marató.

IMPORTANT: A les 9:30h es farà la sortida de la Caminada, per tant, s’haurà de ser venir a l’Escola 9:00-9:15 per tal de fer-nos la foto i poder sortir puntuals. L’entrada es farà per la porta del costat del Pavelló.

Veniu aquest diumenge i participeu amb la Marató!!