Marató 2022: X Caminada Solidària

364

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest any l’AMPA del Joan Rebull torna a participar en la X CAMINADA SOLIDÀRIA per col·laborar amb la MARATÓ TV3 2022 que aquest any està dedicada a la salut cardiovascular i que es durà a terme el dia 18 de desembre de 2022.

A partir del dia 21 de novembre ja es podran comprar els tiquets per un import de 2,50 € a l’oficina de l’AMPA, en horari de 9 h a 9:30 h i de 15 h a 15h:30 h.

Animeu-vos i participeu per la Marató!

Per les noves famílies a l’Escola i les famílies de P3 explicar-vos que és un dia diferent, es realitza una caminada accessible per totes les edats amb dos recorreguts diferents a la Boca de la Mina, un de llarg i un de curt i es torna a l’Escola per acabar amb un esmorzar amenitzat amb música i sortejos de regals que ens han facilitat diversos espònsors i més activitats lúdiques per nens/es, ja us farem arribar més endavant la programació detallada.

La recaptació es destinarà íntegrament a la Marató.

I per portar a terme tot plegat necessitem un llistat de pares i mares que ens ajudin a fer-ho possible, ja sigui per posar tanques, per senyalitzar el camí, per guiar a les famílies durant el trajecte, per repartir coca amb xocolata, per fer els sortejos, etc. Sense vosaltres no podem fer res!

Confiem en vosaltres i esperem que surtin voluntaris per tal que això tiri endavant. Us necessitem!!

Qui vulgui col·laborar pot enviar un correu a: administracio@ampajoanrebull.cat

Estem segur que entre totes les famílies ho aconseguirem i passarem un bon matí gaudint de l’entorn escolar i amb una finalitat molt bonica.

També us informem que Rebullits Teatre (pares i mares de l’Escola) també es sumen amb la Marató, representant l’obra de teatre “Mary Poppins”. Aquesta obra es representarà el 26 i 27 de novembre a l’Orfeó Reusenc, podeu adquirir les entrades a

https://www.entrapolis.com/entradas/mary-poppins-rebullits-teatre

Vinga, animeu-vos!