Marató 2018: VII Caminada Solidària

920

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest any l’AMPA del Joan Rebull torna a participar en la VII CAMINADA SOLIDÀRIA per col·laborar amb la MARATÓ TV3 2018 que aquest any està dedicada al càncer i que es durà a terme el dia 16 de desembre de 2018.

A partir d’avui, dia 13 de novembre ja es podran comprar els tiquets per un import de 2 € a l’oficina de l’AMPA.

Animeu-vos i participeu per la Marató!

Per les noves famílies a l’Escola i les famílies de P3 explicar-vos que és un dia diferent, es realitza una caminada accessible per totes les edats amb dos recorreguts diferents a la Boca de la Mina i es torna a l’Escola per acabar amb una xocolatada amenitzada amb música, cercavila i amb sortejos de regals que ens han facilitat diversos espònsors i més activitats lúdiques per nens/es, ja us farem arribar més endavant la programació detallada.
La recaptació es destinarà íntegrament a la Marató.

I per portar a terme tot plegat necessitem un llistat de pares i mares que ens ajudin a fer-ho possible, ja sigui per posar tanques, per senyalitzar el camí, per guiar a les famílies durant el trajecte, per repartir coca amb xocolata, per fer els sortejos, etc. Sense vosaltres no podem fer res!

Confiem amb vosaltres i esperem que surtin voluntaris per tal que això tiri endavant. Us necessitem!

Qui vulgui col·laborar pot enviar un correu a: administracio@ampajoanrebull.cat

Estem segurs que entre totes les famílies ho aconseguirem i passarem un bon matí gaudint de l´entorn escolar i amb una finalitat molt bonica.

Vinga animeu-vos!