Marató 2021: IX Caminada Solidària

330

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest any l’AMPA del Joan Rebull torna a participar en la IX CAMINADA SOLIDÀRIA per col·laborar amb la MARATÓ TV3 2021 que aquest any està dedicada a la salut mental i que es durà a terme el dia 19 de desembre de 2021.

A partir del dia 23 de novembre ja es podran comprar els tiquets per un import de 2,50€ a l’oficina de l’AMPA, en horari de 9h a 9:30h i de 15h a 15:30h.  L’entrada per la venda de tiquets es farà per la porta corredora de l’AMPA tocant al Pavelló, per tal de no formar col·lapse amb l’entrada dels nens.

Animeu-vos i participeu per la Marató!!

Per les noves famílies a l’Escola i les famílies de P3 explicar-vos que és un dia diferent, es realitza una caminada accessible per totes les edats amb dos recorreguts diferents a la Boca de la Mina i es torna a l’Escola per acabar amb un esmorzar amenitzat amb música i sortejos de regals que ens han facilitat diversos espònsors i més activitats lúdiques per nens/es, ja us farem arribar més endavant la programació detallada.
La recaptació es destinarà íntegrament a la Marató.

I per portar a terme tot plegat necessitem un llistat de pares i mares que ens ajudin a fer-ho possible, ja sigui per posar tanques, per senyalitzar el camí, per guiar a les famílies durant el trajecte, per repartir coca amb xocolata, per fer els sortejos, etc. Sense vosaltres no podem fer res!

Confiem en vosaltres i esperem que surtin voluntaris per tal que això tiri endavant. Us necessitem!!

Qui vulgui col·laborar pot enviar un correu a: administracio@ampajoanrebull.cat.

Estem segur que entre totes les famílies ho aconseguirem i passarem un bon matí gaudint de l’entorn escolar i amb una finalitat molt bonica.

També us informem que Rebullits Teatre (pares i mares de l’Escola) juntament amb el Bravium Teatre també es sumaran amb la Marató, representant l’obra de teatre «La Grinch». Aquesta obra es representarà el 16 de gener a l’Orfeó Reusenc, més endavant ja us passarem més informació per adquirir les entrades.

Vinga animeu-vos!