Jornades esportives 2022

381

Benvolgudes famílies,

Us fem recordatori de la Jornada Esportiva d’aquest dissabte i demanem als delegats que facin difusió als grups de whatsapp.

Si voleu venir i participar per passar un dia a l’Escola diferent, només heu de clicar a l’enllaç que trobareu al final del correu.

El dia 7 de Maig pel matí us volem convidar a la Jornada Esportiva.

Vine a gaudir d’un dissabte diferent, amb família, compartint junts, d’oci, esport i amistat.

Primer de tot, tenim programat una exhibició de les activitats de futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, psicomotricitat i escacs amb els alumnes que ja fan aquesta activitat.

Els horaris d’aquestes activitats són:

Futbol Prebenjamí Vermell: 9h-10h
Futbol Prebenjamí Blanc: 10h-11h
Futbol Aleví: 11h-12h
Futbol Benjamí: 12h-13h

Bàsquet Benjamí Femení: 10:30h – 11:30h
Bàsquet Benjamí Masculí: 10:30h – 11:30h
Bàsquet Prebenjamí: 11:30h – 12:30h

Escacs: 10h – 11h

Rítmica: 12h – 13h

Psicomotricitat: 10h – 11h

I després, qui vulgui provar noves activitats, podrà fer un tastet de vòlei, escoleta de hoquei, dansa kids, tennis taula. I finalment, tancarem la jornada amb un partit de mares i pares. Data límit inscripció 04 de Maig.

Per tal de participar en qualsevol de les activitats descrites anteriorment, podreu fer-ho mitjançant l’enquesta que trobareu al final del correu.

També podreu col·laborar, comprant per només 5€, la gorra Nature dissenyada aquest any sota el lema habitual: “Al maig, les escoles es posen la gorra”. Tots els beneficis són per poder continuar oferint els diferents serveis que l’AFANOC TARRAGONA proporciona a les famílies amb nens/nenes amb càncer (allotjament a La Casa dels Xuklis, atenció psicoemocional, atenció social, assessorament educatiu, activitats d’oci i lleure, etc.).

Disposarem, a més, de servei de BAR a càrrec de les mares i pares de 6è, la recaptació de la qual anirà destinada per col·laborar en la Festa de Graduació.

Per tal d’organitzar grups i horaris, us demanem que contesteu a l’enquesta, l’enllaç de la qual trobeu a continuació:

OMPLIR ENQUESTA.

Us animem a venir a l’Escola a passar un Dissabte diferent!!