Informació Festival fi de curs Dansa i Teatre

1140
Festival Dansa i Teatre

L’activitat de dansa i Teatre té un final de trimestre ple d’activitats:

FESTIVAL DE FI DE CURS

El festival de fi de curs de dansa i teatre es fa durant DOS dies. D’aquesta manera els alumnes podran sortir dues vegades, una al teatre i l’altre a l’escola pels alumnes, la qual cosa afavoreix el seu desenvolupament artístic.

L’organització del festival serà de la següent manera:

 1. L’assaig general obligatori serà Dissabte 20 de maig al matí.
  L’assaig es dura a terme al Teatre la Salle de Reus , tots els alumnes aniran acompanyats pels pares al Teatre,  portaran roba còmode i sabatilles de dansa. No fa falta mallot ni mitges.L’assaig serà: De les 10 a les 13 h al Teatre la Salle.

  Demanem molta puntualitat al portar als nens i paciència al venir a recollir-los per que son molts i els anirem entregant per grups, intentarem ser puntuals, però pot ser que s’allargui una mica més del planejat.

  Els pares els deixaran i els vindran a recollir al mateix teatre.

 2. El Festival de fi de curs es dividirà de la següent manera:
  Dia 20 de Maig a les 19h.
  Primera part, descans de 10 minuts i segona part.
 3. El preu de les entrades és de 5€ per dos entrades per els nens que fan l’activitat i la resta a 3€ l’entrada.
 4. La venta d’entrades, el pagament i entrega de vestuari seran els dies: 3,4 i 5 de Maig, l’horari: 9:00 a 9:30/ 12:00 a 13:30/ 15:00 a 17:30.
 5. El festival d’enguany es una historia de creació pròpia.
 6. Tots els alumnes hauran d’arribar una hora i mitja abans al festival, 17:30, pentinades, maquillades i vestides amb el vestuari corresponent.
  Tots aquells alumnes que facin dansa i teatre hauran de portar posat el vestuari de la primera actuació i l’altre en una bosseta a part amb el nom de l’alumne.
  Tots els vestits hauran d’estar marcats amb el nom i cognoms del alumne.
  Recomanem que els alumnes portin una motxilla amb una botella d’aigua petita i si tenen al·lèrgies alimentàries que portin el seu propi menjar.
 7. Els pares no podran entrar a la zona on tenim als alumnes, tindrem ajudants que ens donaran suport a que tinguem a els alumnes entretinguts i organitzats. Les professores i els components de la comissió de dansa estaran a l’entrada del teatre per recollir als alumnes i per repartir-los a la sortida. Demanem puntualitat.
 8. Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a la vostra professora de dansa o Mónica Rincón (coordinadora de dansa), preguntant a la porteria.

Confiant en la comprensió i el suport dels  pares, i entenent que les mesures preses sempre són per millorar, esperem veure’ns molt aviat.