Eleccions renovació AMPA i Assemblea General Ordinària

227

Benvolgudes famílies,

D’acord amb el que s’estableix a l’article 14 dels Estatuts de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes Joan Rebull de Reus, donat que es produeix el període de cessament de la Junta actual que finalitza el 30/11/2021, es convoca procés electoral per renovació en ple d’aquesta.
Així mateix, i de conformitat amb l’article 31 dels Estatuts de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes Joan Rebull de Reus, es convoquen aquestes eleccions.

Tot el procediment està regulat en el Capítol 10 dels vigents Estatuts de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes Joan Rebull que podeu consultar a https://www.ampajoanrebull.cat/documentacio/.

Entre d’altres s’estableix que les candidatures s’han de presentar formalment per escrit davant la Junta Directiva fins als 15 dies naturals anteriors a la data de les eleccions, que tindran lloc en el si de l’Assemblea General, és a dir, que donat que s’ha convocat Assemblea General Ordinària per al dia 30 de novembre de 2021, les candidatures s’hauran de presentar a tot tardar el dia 15 de novembre de 2021.

Us animem a presentar la vostra candidatura!!

Us enllacem la convocatòria de l’Assemblea General del dia 30/11/2021 i l’acta de l’assemblea anterior.

Us hi esperem!