Casal Juldansa 2023

509

 

Benvolgudes famílies,

El Casal Juldansa torna a l’Escola, un casal organitzat Mònica Rincón i l’activitat de Dansa del Joan Rebull. Si esteu interessats en apuntar al vostre fill o filla al casal aquest mes de juliol, la data límit serà el 15 de juny.

Aquest any com a novetat oferirem 3 BEQUES que s’aplicaran pel curs vinent 2023-2024 i trobareu tota la informació al dossier del Casal.

Adjuntem el full d’inscripció amb tota la documentació necessària i fitxa de salut que necessitem juntament amb el dossier Juldansa on hi trobareu tota la informació sobre el curs.

Preu del Casal: 70€

Què farem?

Cada dia ensenyarem un estil de dansa diferent i treballarem diverses coreografies. No sols aprendran a ballar-la sinó també a interpretar-la segons l’estil.

L’últim dia farem una mostra i gravarem un vídeo amb totes les coreografies, així podreu tenir un record per sempre.

Totes les professores que imparteixen les classes són ballarines i tenen una gran experiència professional i estan en actiu en aquests moments. Cada una d’elles aportarà el seu estil propi, la seva essència.

Un intensiu on viuen moltes emocions i gaudiran moltíssim de la dansa.

L’equip de Dansa del Joan Rebull tenim uns valors que ens caracteritzen; treball en equip, respecte, no jutjar i motivació.

Al Joan Rebull ballem amb l’ànima.

Recordem que aquest Casal està destinat a la Dansa i es poden apuntar tant si han realitzat classes de dansa com si no a partir de 1r fins a 6è de primària. Volem donar l’oportunitat a fer un tastet de dansa a alumnat que durant l’any no pot.

Recordem que les places són limitades i ens guiarem per l’ordre de les inscripcions, un cop s’ arribi a les 15 places estipulades es tancarà grup.

US HI ESPEREM AMB MOLTES GANES!

Atentament,

Mònica Rincón.
Coordinadora de dansa

DOCUMENTACIÓ

Dossier Juldansa 2023

Full d’inscripció

Fitxa de salut