Casal Juldansa 2022

389

Benvolgudes famílies,

El Casal Juldansa torna a l’Escola, un casal organitzat per la companyia SOULDANCE PRODUCCIONS. Si esteu interessats en apuntar al vostre fill o filla al casal aquest mes de juliol, la data límit serà el 20 de maig.

Adjuntem el full d’inscripció amb tota la documentació necessària i fitxa de salut que necessitem i el dossier Juldansa on hi trobareu tota l’informació sobre el curs.

Què farem

Cada dia ensenyarem un estil de dansa diferent i treballarem diverses coreografies. No sols aprendran a ballar-la sinó també a interpretar-la segons l’estil.

L’últim dia farem una mostra i gravarem un vídeo amb totes les coreografies, així podreu tenir un record per sempre.

Totes les professores que imparteixen les classes són ballarines i tenen una gran experiència professional i estan en actiu en aquests moments. Cada una d’elles aportarà el seu estil propi, la seva essència

Un intensiu on viuran moltes emocions i gaudiran moltíssim de la dansa

A SOULDANCE tenim uns valors que ens caracteritzen; TREBALL EN EQUIP, RESPECTE, NO JUTJAR I MOTIVACIÓ.

A Souldance ballem amb l’ÀNIMA.

Recordem que aquest Casal està destinat a la Dansa i es poden apuntar tant si han realitzat classes de dansa com si no, volem donar l’oportunitat a fer un tastet de dansa a alumnat que durant l’any no pot, així que les dos primeres setmanes estaran obertes a tothom.

Recordem que les places són limitades i ens guiarem per l’ordre de les inscripcions, un cop s’ arribi a les 15 places estipulades es tancarà grup.

US HI ESPEREM AMB MOLTES GANES!

DOCUMENTACIÓ

Dossier Juldansa 2022

Full d’inscripció

Fitxa de salut