Casal d’estiu 2021

1799
Casal d'estiu 2021

T’esperem al Casal d’estiu!

Molts de nosaltres comencem a buscar casals on els nostres fills puguin gaudir de les seves vacances mentre els pares hem de treballar unes setmanes més. 

Al igual que els darrers anys, l’AMPA organitza el casal amb l’empresa CapiCua, que molts ja coneixeu, i aquest estiu ajudarem a la super famosa directora de cinema Margot Camara a dirigir la millor pel·lícula que ha creat mai per arribar fins a Hollywood!

Us garantim totes les mesures de seguretat i higiene dissenyades per la Generalitat de Catalunya i que trobareu als enllaços finals. També hi teniu el document que resumeix quines son aquestes mesures que seran la guía per impartir el casal de la part de CapiCua.

La fitxa d’inscripció s’ha d’enviar omplerta a l’adreça administracio@ampajoanrebull.cat, una fitxa per nen/a que faci el casal. Es pot enviar a partir del 20 de maig, la data límit d’inscripció és l’11 de juny. Un cop la sol.licitud sigui acceptada (s’enviarà confirmació per email) es demana en un únic email adjuntar tota la resta de documentació:

  • Còpia/Justificant de l’ingrés bancari.

  • Full d’inscripció (veure document adjunt, informació preus i pagament).

  • Fitxa de salut (veure document adjunt).

  • Autorització de medicaments, en el cas que el nen/a se n’hagi de prendre durant l’estada al casal.

  • Còpia de la Targeta Sociosanitària.

  • Fotografia del nen/a (no cal que sigui de carnet, pot ser qualsevol fotografia que se li vegi bé la cara actual).

  • Fotocòpia Carnet Vacunes Actualitzat.

  • Declaració responsable per a les famílies en relació amb el COVID.

Us informem que es faran grups de 10 nens/es per edats, màxim 90 nens/es. Abans de fer l’ingrés i adjuntar tota la documentació heu d’esperar que la sol.licitud sigui acceptada. Un cop sigui acceptada us donarem 48h per a enviar tota la documentació. 

Preus casal:

Aquest any, de manera excepcional, les inscripcions es faran de manera telemàtica; tota la documentació per a fer el casal s’ha d’enviar a administracio@ampajoanrebull.cat.

DOCUMENTACIÓ

Díptic casal d’estiu

Full d’inscripció

Fitxa de salut

Declaració responsable per a les famílies en relació amb el COVID

Protocol Capicua

Protocol Generalitat per a casals d’estiu

*La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus ha finançat els vetlladors necessaris per atendre les inscripcions d’infants amb necessitats educatives especials al casal d’estiu  per tal de contribuir a  la igualtat d’oportunitats i al  dret d’accés al lleure educatiu.