Caminada Popular amb la Marató

701
Enguany l´AMPA torna a posar-se les piles per organitzar la que serà la V Caminada Popular el diumenge 18 de Desembre de 2016.
Per les noves famílies a l´escola i les famílies de P3 explicar-vos que és un dia diferent entre totes les famílies de l´escola i amb una finalitat que és col·laborar per la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a l´ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
Es realitza una caminada accessible per totes les edats amb totes les famílies a la Boca de la Mina i es torna a l´escola per acabar amb una xocolatada amenitzada amb música, i amb  sortejos de regals (fins i tot un viatge!)  que ens han facilitat diversos sponsors. Per poder participar s´han de comprar uns tiquets, l´import del qual ( 2 euros) es destina íntegrament a la Marató.
Per portar a terme tot plegat necessitem un llistat de pares i mares que ens ajudin a fer-ho possible, ja sigui per posar tanques, per senyalitzar el camí, per guiar a les famílies durant el trajecte, per repartir coca amb xocolata, per fer els sortejos, etc. Sense vosaltres no podem fer res!
Confiem amb vosaltres i esperem que sortin voluntaris per tal que això tiri endavant. Us necessitem!!
Qui vulgui col·laborar pot enviar un correu a : administracio@apajoanrebull.cat