Cambrils acollirà la 3a. Cursa Solidària SOSCIATHLON

889
sociathlon

La tercera edició de la cursa solidària Sosciathlon es portarà a terme a Cambrils el diumenge 1 d’octubre, que enguany destinarà els diners recaptats a la Fundació Noelia (nens contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI) i la Fundació Esclerosi Múltiple.

Els participants podran escollir entre tres modalitats esportives: córrer, nedar en aigües obertes o pedalejar en BTT. A més, hi haurà recorreguts de diferents nivells per adaptar-se al màxim a tots els perfils dels inscrits i fins i tot curses específiques infantils en el cas de la natació i la cursa a peu.

Tot el que es recapti amb les inscripcions es donarà íntegrament a les dues entitats. També existeix la possibilitat de comprar un Dorsal 0, fent directament una donació per internet o el mateix dia de la cursa. L’organització comptarà amb al col·laboració d’entitats esportives i empreses de Cambrils, a més dels voluntaris i patrocinadors habituals.

Paral·lelament a les curses, que no seran competitives, hi haurà activitats durant tot el matí pels esportistes, els acompanyants i tothom que es vulgui acostar al Parc del Pescador. El programa, que encara està obert, inclourà actuacions geganteres, una sortida de Harley Davidson, l’autobús del Banc de Sang i Teixits, les paradetes de les entitats solidàries i activitats pels més petits. L’associació segueix recollint taps de plàstic per la Fundació Noelia i mòbils i tablets en desúss per l’Aliança espanyola de famílies de von Hippel – Lindau.